Chiara Ferragni párjával

Chiara Ferragni esküvője minden képzeletet felülmúlt

A világ egyik leghíresebb divatbloggere, az olasz Chiara Ferragni a hétvégén mondta ki a boldogító igent gyermeke apjának, az olasz X-Factor egyik zsűritagjának, a rapper Fedez Leonardo Luciának.

Ferragni híres arról, hogy szereti életének minden fontos pillanatát dokumentálni, beleértve a legintimebbeket is - dehát mi mást várnánk egy bloggertől végülis? Most örülhetünk neki, hogy esküvőjét is igen alaposan megörökítette, mert ruhái és a helyszín is varázslatosak voltak. Lássuk is mindjárt az öltözékeket!

A pénteki vacsorán ezt a királylányos Pradát viselte

Objektum doboz

Ez volt az esküvői ruhája

Objektum doboz

És ebbe öltözött át a szertartás után, melyre közös szimbólumaikat, és férje hozzá írt eljegyzési dalát hímezték

Objektum doboz

Az eseményt a szicíliai Notóban tartották, részt vett rajta öt hónapos kisfiuk, Leone Lucia is, és természetesen nem hiányozhattak a családtagok és barátok sem, akiknek felhőtlen szórakozásáról körhinta, óriáskerék, jégszobrok és élő koncertek gondoskodtak. Minden apró részlet különleges volt a virágoktól az ajándékokig. Rózsaszín és fehér rózsákból készült lugas alapozta meg a hangulatot, hatemeletes esküvői torta volt kézzel festett arany levéllel, melyet a második menyasszonyi ruhán lévőről másoltak.