Egyéb kategória

Grillezett sajt salátával – egészségesen istenit 10 perc alatt!

Fejben mindenki tudja, hogy salátát enni egészséges és ajánlott, de a napi rutinban azért sokszor küzdelmes kibékülni egy salátavacsorával a rendelt vagy a fagyasztóból előkapott éa sütőbe betolt pizza helyett. A grillezett sajt és a saláta kombója pedig gyorsabb, egészségesebb és egyszerűbb, ha pedig egy kis gyümölcsöt is csempészünk bele, akkor igazi ízkavalkád, így garantáltan ez a jobb megoldás - minden szempontból!

vous - 2018.09.05.
Grillezett sajt salátával – egészségesen istenit 10 perc alatt!

A sajtot főtt és sült ételekben nemcsak az íze, de az olvadóssága miatt is szeretjük, de szerencsére van olyan sajt is, ami nem olvad, így tökéletesen grillezhető, süthető. Ez a ciprusi eredetű halloumi, ami szerencsére ma már itthon is minden szuper-hiper hűtőpultjában megtalálható, és 5 perc alatt fantasztikusan finom és egészséges, alakbarát fogás varázsolható a segítségével.

Vannak, akik ellenzik a csomagolt salátakeverékeket, de őszintén szólva nagyon praktikusak, ha gyors megoldás kell, és nagyon könnyen felturbózhatóak egy kis friss gyümölccsel, most például, a szüreti szezon kezdetén egy kis szőlővel, ami nagyon jól ellenpontozza a halloumi kissé sós, karakteres jellegét. Isteni, ropogós, sajtos és gyümölcsös, 10 perc alatt kész fogást mutatunk, pörgős nap végére jobb nincs is!

A grillezett halloumi sajt és a szőlős saláta receptjét itt találjátok >>>

Forrás:
Depositphotos

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.