Egyéb kategória

Kiverte a biztosítékot az Instás lány túl tökéletes fotója

A 24 éves Scarlett csak egy a kismillió Instagramos lány közül, aki sportol, diétázik, szépítkezik, szép ruhákat hord, utazik, jógázik, közben pedig termékeket reklámoz.

vous - 2018.09.04.
Kiverte a biztosítékot az Instás lány túl tökéletes fotója

Igen ám, de a lány most nagyon mellényúlt. Közzétett egy mosolygós fotót, amin ágyban reggelizik palacsintát eperrel, egy tökéletesen dizájnolt szobában lufikkal körülvéve.

A net népének összharagja pedig pont ide zúdult kommentáradatként.

Nagyon sokuknak van elege abból, hogy a legtöbb Instagram pedig egy szépen megkomponált, nem létező, tökéletes világot mutat, és teljesen életszerűtlen fotók  torz tükröt tartanak fiatal lányok milliói elé. Akik aztán rosszul érzik magukat, ha nem ilyen "gyári" ágyban ébrednek, kócosan, karikás szemmel, álmosan, nyúzottan. Az átlagos reggele senkinek sem néz így ki, jó kérdés, hogy Scarlett-e a felelős azért, amiért sokan még elhiszik, hogy a beállított képek a valóságot tükrözik…

Objektum doboz

600

A mentális egészség és a közösségi média összetett kapcsolatban áll: az életünk online megosztása lehetőséget nyújt a valóság minden részének szerkesztésére, ezt pedig ki is használjuk. Olvassatok tovább!

Ajánlott cikkek