Egyéb kategória

Ezt a 3 mondatot inkább kerüljétek a boldogságotok érdekében

Az egészséges és tudatos életmód egyik alapfeltétele, hogy az elméteket is megtisztítsátok és felkészítsétek a stressz kiküszöbölésére. Ehhez járul hozzá a megfelelő tállplákozás, a rendszeres mozgás, no és az elegendő alvás is, valamint az, hogy a gondolataitokat, a világhoz való hozzállásotokat is megváltoztatjátok. Ezt a 3 mondatot pedig inkább kerüljétek a boldogságotok érdekében.

vous - 2018.09.06.
Ezt a 3 mondatot inkább kerüljétek a boldogságotok érdekében

Nem tudom megcsinálni

Ebben az esetben a “nem” az, ami hátráltat és visszafog benneteket. Mert minden bizonnyal meg tudjátok csinálni, csak van valami belfő félelem, frusztráció, ami azt mondatjat veletek, hogy valamire nem vagytok képesek. Lépjetek ki a komfortzónátokból, és mutassátok meg, hogy igenis bármit meg tudtok csinálni!

lány boldog örül edzés

lány boldog örül edzés
Forrás:
iStock

Igen, de…

Ha igen, akkor nincs semmiféle “de”, ne keressetek állandóan kifogásokat, hogy az egyes dolgokat miért nem csináljátok meg. Vagy mondjatok nemet, vagy kezdjetek hozzá, de felejtsétek el ezt a mentegetőzést.

Soha

Az egyik legnagyobb ellensége az álmok és a vágyak megvalósulásának, amikor valamire azt gondoljátok, hogy soha nem menne, soha nem valósulhat meg. Ehelyett gondolkodjatok pozitívan és higgyétek el, hogy bármi megtörténhet. Törekedjetek a pozitív gondolatokra és a pozitív szókincsre.

Ajánlott cikkek