Egyéb kategória

Horoszkóp: Szaturnusz előre indulása – Mások székéből átülni a sajátunkéba

A saját életforma kialakítása, a régi és a megszokott dolgokkal való szakítás, a beleragadt viselkedési formákból való kilépés lehet a cél a következő időszakban. Szeptember 7-én lassan előre indul a Szaturnusz, itt az ideje nemet mondani a látszatbiztonságra – a következőkben Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus bejegyzését olvashatjátok.

vous - 2018.09.07.
Horoszkóp: Szaturnusz előre indulása – Mások székéből átülni a sajátunkéba

Az elmúlt hónapok sok retrográd hatása egy időre feloldódik, a Szaturnusz szeptember 6-án irányt vált, stacioner, szeptember 7-től lassan előre indul a Bak 2. fokán. Cél a régi és a megszokott dolgokkal való szakítás, a beleragadt viselkedési formákból kilépés és a saját életforma kialakítása. Az elmúlt négy hónap retrográd időszaka segíthetett belátni, hogy amiről azt hittük nincs, az mégis van, vagy amiről nem akarunk tudomást venni, az akadályoz. A látszatbiztonság.

Amit nem élsz meg, az téged sem hagy élni.”

Amikor előre indul a Szaturnusz, a kérdés az, hogy mennyire látjuk a valóságot, mennyire rendeltük alá magunkat másoknak, mennyire ragaszkodtunk a látszat biztonsághoz? Mennyire teljesítették mások a mi elvárásainkat? Ahhoz, hogy ne ragadjunk bele régi, elavult helyzetekbe, struktúrákba, ne váljunk merevvé, rugalmatlanokká,  a viselkedésünket meg kell változtatni, és új saját normákat kell kialakítani, amelyek önmagunkkal összhangban állnak és vállalni tudunk.

Ez itt egy mérföldkő, hogy elindulunk-e egy új létezési formában vagy maradunk a régiben… ami előbb utóbb szertefoszlik.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok el >>>

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek