Intim

Regulázott nemi élet: a legfurcsább szextörvények a világban

Vannak olyan országok, ahol cikkelyek és paragrafusok határozzák meg azt, hogy az emberek hogyan élhetik a nemi életüket.

vous - 2018.09.13.
Regulázott nemi élet: a legfurcsább szextörvények a világban

Bár a legtöbb korlátozás nagyon abszurdnak hangzik, de állítólag ha törvényt hoznak valami ellen, akkor azt már legalább egyszer valaki elkövette. Összeállítottunk egy listát a legfurcsább szextörvényekről. És hogy ezek viccesek vagy elszomorítóak, azt mindenki döntse el saját maga.

Sündisznóval kavarni tilos!

Amerikát a lehetőségek országának tartják, de az internet elterjedése óta a furcsaságokénak is. Ha furcsa törvényekre vagyunk kíváncsiak, amelyek a szexuális együttlétről szólnak, akkor itt érdemes szétnézni. A Floridában élő sündisznóknak sanyarú sorsa lehetett, míg meg nem született a megváltó törvény, itt ugyanis tilos sündisznókkal szexelni. Minnesotában szintén létezik egy hasonló törvény, de az az élő halakkal történő együttlétet tiltja. Hogy mi a helyzet a már kimúlt lényekkel, abba inkább bele se merünk gondolni. De nehogy azt higgyük, hogy csak az emberek szabadságát korlátozzák. Texasban a reptér területén nem szaporodhatnak a sertések. Kansasban a sündisznókkal és élő halakkal bárki közösülhet, ha kedve tartja, de ha valakit anális szexen kapnak, azért hat hónap börtön jár. Utah államban tilos együttlétre használni egy mentőautót, Nevadában pedig az óvszer nélküli szeretkezést tiltják. Szintén Nevada államhoz köthető egy másik furcsa rendelkezés, mely szerint tilos a törvényhozás bármely tagjának péniszjelmezben megjelennie, ha a képviselőház hivatalos ülést tart. (Vagyis ezt bizony valamikor valaki megtette.) Több amerikai államban tilos az erekció, ha az ruhán keresztül is érzékelhető. Ne keressük a logikát, csak sajnáljuk a férfiakat! Minnesotáról már szót ejtettünk, de arról nem, hogy a feleségnek joga van elutasítani a szexet a férjével, ha annak hagymaszagú a lehelete, sőt kötelezheti a fogmosásra.

Olvassátok el a többi furcsaságot is!

Forrás:
Pexels
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.