Egyéb kategória

A negatív energia és a rossz közérzet

Mindenkinek vannak rossz napjai, ez világos. De van az úgy, hogy azt érezzük, egyszerűen nem akar vége szakadni ennek a periódusnak. Pedig lehet, hogy „csak” velünk van a baj, és a mi negatív energiánk hat vissza ránk és a hétköznapjainkra.

vous - 2018.09.14.
A negatív energia és a rossz közérzet

A negatív energia valami olyasmit jelenthet, hogy rossz a hangulatunk, hogy semmihez nincs kedvünk, mindenben csak a rosszat látjuk, és a testünk is ennek megfelelően működik. Úgy érezzük, minden ellenünk van, bármit teszünk, balul sül el. És mivel egyre negatívabban látjuk a világot, vissza is hat ránk mindez, és bárhogy áhítozunk egy kis derűre vagy nevetésre, az csak nem akar megérkezni az életünkbe.

Ahhoz, hogy tenni tudjunk mindez ellen, előbb fel kell ismernünk, hogy valóban ez a negatív energia hatalmasodott-e el rajtunk, nem csak egy pár napos hullámvölgyről van-e szó. Vegyük szemügyre a körülöttünk lévő embereket: ha azt vesszük észre, hogy csupa negatív kisugárzású személy vesz bennünket körül, akkor jó esély van arra, hogy mi is közéjük tartozunk. Inkább hagyjuk el ezt a társaságot, és keressünk vidámabb embereket.

A cikk végét itt találjátok!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek