kapcsolat

Mi az a négy dolog, amitől a hideg rázza a férfiakat egy kapcsolatban?

Egy párkapcsolat minden esetben két emberen múlik. Mindkét félnek ugyanannyi energiát kell belefektetni, hiszen az egyensúlyon alapszik minden. Nyilván a férfi és a nő részéről is vannak olyan dolgok, amiket nehezen viselnek el a másik féltől, mi most azonban azokat vesszük górcső alá, amiktől általában a pasik készülnek ki a barátnőjükkel vagy feleségükkel kapcsolatban.

Ruhák, ruhák, ruhák

A férfiak egyik legnagyobb rémálma akkor válik valósággá, mikor szerelmüket el kell kísérniük ruhát vásárolni. Ez nekünk öröm, kikapcsolódás, ám számukra a legtöbb esetben maga a kín. Boltról boltra járni, 8387 ruha felpróbálását végigasszisztálni, közben pedig mindegyik darabról külön elmondani az ŐSZINTE véleményüket… „Még egyetlen helyre akarok beszaladni, már előre kinéztem, mit veszek meg.”

Ismerős a mondat?

Valószínűleg igen, hiszen minden nő eljátssza ezt minimum egyszer egy shoppingolás során. A férfiak ráadásul mindent szó szerint vesznek, ezért még értetlenebbül állnak a helyzet előtt, amikor korántsem a kinézett ruha felé tartunk célirányosan, inkább felpróbálunk minden mást. Ezt persze a pasik nem értik, így tanácsosabb inkább a barátnőkkel végigjárni a butikokat.

Nézzétek meg a másik három dolgot is!

Forrás:
Pixabay.com