Egyéb kategória

3 őszi cipőtrend, amellyel mindenhol találkoztok majd

Kár lenne tagadni, hiszen bizonyítékunk van rá, hogy egy lépéssel a divat előtt járunk. Már tavaly tudtuk – és be is mutattuk – mit viseltek majd idén ősszel. És nemcsak ti, hanem mindenki, aki imádja a divatot és a különleges darabokat. Őszi cipőtrendeket mutatunk.

vous - 2018.09.15.
3 őszi cipőtrend, amellyel mindenhol találkoztok majd

Veszkó csizma

A veszkó csizma igazi klasszikus – csak az nem mindegy, hogyan viselitek. A kockás inget, csatos övvel díszített farmert és a homlokba tolt kalapot hagyjuk meg az Otto vagy Quelle katalógus modelljeinek. Viseljetek hozzá bőrnadrágot és fehér blúzt, különleges szabású maxiruhát és bőrdzsekit, vagy éppen farmeroverált. Pár év múlva úgyis más lesz a divat, de a veszkócsizma maradni fog. Jó befektetés.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

engel-nora-wild-west-store-western-stilus-csizma-divat5

A csizmák kis feketéje – avagy így hordjatok veszkót!

Ha azt mondom, western stílus, valószínűleg Jessica Simpson country-klipje vagy a Cotton Eye Joe ugrik be elsőre, ugye? Nem csodálom! És ahhoz mit szóltok, ha azt mondom, egy vadnyugat ihlette csizma igenis lehet a ruhatár alapdarabja? Bizony, egy veszkó akár a lábbelik kis feketéje is lehet.

Mi egy évvel a divat előtt jártunk, már tavaly megmutattuk, hogyan tudjátok a hétköznapokon viselni a veszkót. Kattintsatok ide a képekért >>>

Kockasarok

A saroktrendek is folyamatosan befolyásolják a divat változását, most éppen a kockasarok lett az ideu őszi befutó a kifutókon. Mielőtt ruhannátok cipőt venni, érdemes körülnézni a cipőturikban vagy az anyukátok szekrényében, hátha van olyan cipő, amit még nem taposott ki (cipőnél nem mindegy, ki és hogyan járja ki a cipőt), viszont pont megfelel ennek a trendnek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

allatminta

Sosem megy ki a divatból, mégsem tudjuk megtanulni, hogyan kéne hordani

Bizonyos dolgok sosem mennek ki a divatból. A fekete, a farmer, a bőrkabát például mind örök klasszikus – ahogy az állatminta is. A párduc-, leopárd-, zebra-, és ki tudja még, milyen minták évtizedek óta uralják a kifutókat, nincs olyan szezon, amikor ne számítanának trendinek. Viselni őket viszont már kihívás: nem elég bátornak és magabiztosnak lenni, a szabályokat is ismerni kell. Merthogy vannak, és most el is áruljuk ezeket >>>

Vad minták

A fenti cikkben elolvashatjátok az állatminta viselésének alapszabályait. Az állatmintás cipőket kombinálhatjátok egyszerű, egyszínű darabokkal. Ha alacsonyak vagytok, akkor arra is figyeljetek, hogy a cipő ellenpontozásaként hasonlóan hangsúlyos ékszert – nyakláncot, fülbevalót – is viseljetek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek