Egyéb kategória

Richard Gere és fiatal felesége fényképe ilyen népszerű az Instagramon

Richard Gere idén tavasszal újra megnősült, 69 évesen elvette feleségül a nála 33 évvel fiatalabb Alejandra Silvát. Friss fotójuk szinte felrobbantotta az Instagramot.

vous - 2018.09.15.
Richard Gere és fiatal felesége fényképe ilyen népszerű az Instagramon

A most is sármos színész először 1991-ben kötött házasságot, mégpedig nem mással, mint Cindy Crawford modellel. A frigy 1995-ig tartott. Gere legközelebb 2002-ben állt oltár elé, ekkor Carey Lowell modellt és színésznőt vette feleségül, akitől gyermeke is született: Homer James Jigme Gere. 2016-ban azonban ez a házasság is véget ért. A spanyol Alejandra szintén volt már házas, és van egy fia is. Még tartott a sztár válása, amikor megismerkedtek, talán a közös élethelyzet is segített ebben. Alejandra meg van róla győződve, hogy karmikus kapcsolat van köztük, Richard az ő élete hőse,  értelme, a fény az éjszakában, és szerelmük mindennél erősebb. Akárhogy is, decemberben már hatalmas gyémántgyűrűvel fotóztak a friss menyasszonyt, idén pedig megtartották a bohém, indiai stílusú esküvőt is. A színész is csak áradozni tud választottjáról, egy interjúban kiemelte, milyen okos, érzékeny, milyen remek szakács, odaadó édesanya, gyönyörű, vicces, türelmes,és ami még fontosabb: rendszeresen meditál és érdekli a spiritualitás.

A 36 éves Alejandra ezt a képet posztolta az Instagramján:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.