Egyéb kategória

10 magyar tervező, akiknél szívesen vásárolnánk idén ősszel

A szeptember igazi újév a divatban: új színek, új fazonok, új minták. Az összes portál, magazin az őszi-téli kötelező darabokkal rukkol elő, régen látott trendeket üdvözölhetünk újra, és egyszerre olyan trendek után is vágyakozni kezdünk, amelyeket 5-10-20 éve utáltunk. Az őrült vásárlás, a gardrób felfrissítése helyett mi azt javasoljuk: nézzetek szét a saját szekrényetekben, és nézzetek körül a hazai tervezőknél is.

vous - 2018.09.17.
10 magyar tervező, akiknél szívesen vásárolnánk idén ősszel

1. Eszka

Szakos Kriszta szezonról szezonra elkápráztat bennünket kötött pulcsijaival, kardigánkabátjaival, de akár a lakást is felöltöztethetjük Eszka holmikba. 

Objektum doboz

2. NON +

A NON+ márka darabjaira mindig számíthatnak a minimalista, letisztult stílust kedvelő nők. A legújabb kollekció a kreatív energiákat szabadítja fel, a kínai és távol-keleti kultúra hatása érződik a formákon, vonalakon. 

Objektum doboz

3. Ille-olla

Aki megbízható, kiváló minőségű, szezonokon, éveken át viselhető kabátokat szeretne, annak az Ille-olla kínálatát biztosan át kell futnia. 

Objektum doboz

4. Lazlo

Érdemes egyszer kétszer végigjárni a WAMP-ot és felírni minden olyan tervezőt magunknak, akinek a munkái tetszenek. Sokszor elfeledkezünk a kisebb tervezőkről, pedig náluk is csodás darabokra bukkanhatunk. A Lazlo márkától ez a mostani kedvencünk.

Objektum doboz

5. INQ

Budapest és Kelet-Európa inspirálja azt a fiatal csapatot, amely az INQ márka mögött áll. Nagyon mai, nagyon vagány darabok születnek náluk. Nehezen tudnánk választani. 

Objektum doboz

6. Lilla Sellei Bags

Egykor a VOUS ügyeletes újságíró anyukája volt, ma már inkább mamiblogger és táskatervező titulussal illethetnénk Séllei Lillát. A legújabb, KÉK kollekció teljesen elvarázsolt bennünket. 

Objektum doboz

7. Botanika

Természetes alapanyagból készült vintage ruhákat színez újra Hajgató Sára – mindehhez ráadásul festőnövényeket használ, így valami egészen boszorkányos csodában lehet része annak, aki ezeket a ruhadarabokat választja. Mivel mindenből csak egyetlen egy darab készülhet, érdemes azonnal lecsapni a kedvencetekre. 

Objektum doboz

8. Dyan

Nemcsak a Dorko és a Tisza cipő magyar, hanem például a Dyan is. Ha különleges, elegáns, mégis modern darabokra vágytok, keressétek őket. 

9. Enemy in the Wardrobe

A magyar tervezők sokszor kapják azt a kritikát, hogy nem illeszthetők be a ruhák az irodai öltözködésbe. Nos, az Enemy in the Wardrobe márka ezt megcáfolja. Szuperül kombinálható, nagyon magas minőségű darabokat készítenek. Érdemes náluk szétnézni! 

10. Cabala

Milyen az, amikor egy ruha nemcsak jól áll, hanem motivál is? Mi már tudjuk! A Cabala Fashion tervezője apró üzeneteket helyez el a ruhákon, így a nap minden percében emlékeztetnek rá ezek a darabok, hogy ne felejtsetek el pozitívan gondolkodni.

Ajánlott cikkek