Egyéb kategória

Így könnyíthetitek meg az együttélést

Az összeköltözés próbára teszi a párkapcsolatot, hiszen hiába ismerjük egymást nagyon jól, a mondás szerint is lakva derül ki, hogy ki milyen valójában. Íme néhány ötlet, ami megkönnyítheti az együttélést.

vous - 2018.09.17.
Így könnyíthetitek meg az együttélést

Hiába ismerjük és szeretjük egymást a párunkkal, az összeköltözés bizony igencsak próbára teheti a kapcsolatunkat. De ne essünk kétségbe, hiszen az apróbb súrlódások elkerülhetetlenek, és nekünk van néhány ötletünk arra, hogy hogyan könnyíthetjük meg az együttélést.

Először is beszéljük meg, hogy ki mit és mennyit fizet, vagy hogy hogyan oldjuk meg ezt a kérdést. Ha valamelyikünk lakásába költözünk, akkor is térjünk ki arra a kérdésre, hogy a másik otthona is lesz az a lakás onnantól, hogy később egyikünk se mondhassa a másiknak, hogy „ez az én lakásom…”. És egy közös számlát is nyithatunk, amire mindketten rendszeresen utalunk egy előre megbeszélt összeget, amiből fedezzük a rezsit vagy más közös kiadásokat amellett, hogy mindkettőknek megmarad a saját bankszámlája is.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Depositphotos
600

Olvassátok el a témában ezt a cikket is!

Ezt az 5 dolgot mindenképp beszéljétek meg a párotokkal, mielőtt összeköltöznétek

Fontos lépcsőfok egy kapcsolatban, amikor elhatározzátok, hogy összekötlöztök. Érdemes végiggondolni, hogy valóban eljött-e ennek is az ideje, nem sietitek-e el ezt a fontos lépést? Még ha hosszú hónapok, esetleg évek után is jotottatok el ehhez a döntéshez, gondoljátok át, hogy valóban megérett-e a kapcsolatotok az összekötlözésre?

Ajánlott cikkek