Egyéb kategória

Kínos első pillanataikról mesélnek a sztárok

Amikor először tapasztaljuk a nagylánnyá válás egyértelmű jeleit, nagyon furcsán érezhetjük magunkat. Hát még azok, akiknek az egész a kamerák előtt zajlik! Sztárok mesélik el élményeiket. 

vous - 2018.09.18.
Kínos első pillanataikról mesélnek a sztárok

Nem vitás, hogy a hírességek is csakolyan emberek, mint mi vagyunk. Hormonjaik őket is irányítják, s olykor leterítik, akár forgatás vagy díjátadó van, akár nem. Miley Cyrus például nagyon megjárta, aznap ugyanis mit sem sejtve egy fehér nadrágot viselt, és épp a Hannah Montana sorozatot forgatta. Nagyon feldúlta a menstruációja jelentkezése, sírva rohant az anyukájához segítségért. Azóta már nem ilyen gátlásos. Jessie J-t sem egy visszafogott nőként ismerjük, de tinédzserként egész más volt a helyzet. Amikor először vérzett, fogalma sem volt, most mégis mit kéne csinálni, úgyhogy fel-alá rohangált a barátnőjével, és közben sikítozott. Szegény azóta is megküzd minden hónappal, a fájdalmas napok egyszer annyira megviselték, hogy egy vizsgáján el is hányta magát. 

Jessica Biel Miley Cyrushoz hasonlóan szintén egy szereplős napján lett nagylány. Egy iskolai színdarabot játszott, és a színpadra lépés előtt látta meg a foltot a fehérneműjén. Hatalmas betétet tett be, majd feltette a műszakállát, és ment szerepelni, miközben azon morfondírozott, mégis mi történik vele. Amy Schumer menstruációja pont bátyja diákolimpiás kosármeccsén érkezett. Ahogy azt tőle megszokhattuk, most sem tartotta magában az információt, ott mindenki előtt odarohant megdöbbent testvéréhez, megölelte, és közölte vele a nagy hírt. Bella Thorne viszont épp randevúzott – mi másban, mint fehér ruhában – amikor elkezdett vérezni, és a ruháján is meglátszott. Iszonyúan zavarba jött a lovagja előtt, de az szerencsére meglepően megértőnek bizonyult. Egyedül Demi Lovato ünnepelt, családja ugyanis kisebb ünnepnapként kezelte nagylánnyá érést. Testvérétől még egy Boldog menstruációs napot! feliratú rajzot is kapott, és nem tudta, hogy örüljön-e a többiekkel, vagy nagyon kínosan érezze magát. 

Ajánlott cikkek