Egyéb kategória

Teljes kiőrlésű élelmiszerek és pilates – ez (is) Meghan Markle karcsúságának titkai

Az egykori amerikai színésznő, Meghan Markle élete gyökeresen megváltozott, amikor kimondta a boldogító igent Harry hercegnek. A brit uralkodói család újdonsült tagjaként szinte minden lépéséről tudomásunk lehet és mindenféle titkokat tudhatunk meg róla. Így történt, hogy napvilágra került az is, minek köszönheti karcsú alakját a fiatal hercegné. Íme!

vous - 2018.09.18.
Teljes kiőrlésű élelmiszerek és pilates – ez (is) Meghan Markle karcsúságának titkai

Már eddig is sok érdekesség látott napvilágot Meghan Markle-ről, főleg mióta feleségül ment Harry herceghez. A fotósok és újságírók szinte minden lépését figyelik, ő pedig könnyedén veszi az eddigieknél is nagyobb népszerűség akadályait. Legalább is nekünk így tűnik. Az örökös rivaldafény miatt jó pár cikk megjelent már, ami azt ecseteli, hogy minek is köszönheti szépségét – most arról is fellebbent a lepel, hogy mit tesz karcsú alakjáért.

Állítólag a legtöbb hétévégét Cotswoldsban tölti Meghan hercegné és Harry herceg (ez körülbelül két órányira van a Kensington-palotától), ahol összeköti a haját, besaball-sapkát húz a fejére és futással, valamint pilatesszel indítja a napot. No és az étrendjére is odafigyel: a teljes kiőrlésű élelmiszereket és más, egészséges ételeket részesíti előnyben.

Meghan Markle magányosnak érzi magát?

Meghan Markle magányosnak érzi magát?
Forrás:
instagram.com
Ajánlott cikkek