humor

Ennek az 5 csillagjegynek a legjobb a humora mind közül

A mosoly és a nevetés fontos része az életünknek, és vannak a környezetünkben olyanok, akik mindig gondoskodnak arról, hogy megtegyük. Szívesen vagyunk ezeknek az embereknek a társaságában, mert mindig jókedvre derítenek bennünket. Igaz, jellemzően mindenkinek másmilyen a humora, és ahhoz, hogy elérjék a viccel a kívánt hatást, azt másoknak is érteniük kell, hasonló dolgokat kell viccesnek találniuk. Állítólag ennek az 5 csillagjegynek a legjobb a humora mind közül.

Kos

Máris itt vannak a Kosok, akikről azt mondják, hogy a szarkazmus mesterei, viszont nem mindig érti meg mindenki a környezetükben, hogy éppen vicceltek. Szellemesek, de nem tesznek támadó megjegyzéseket. Nemcsak a poénra ügyelnek, de az időzítésben is profik. Azt mondanak, és akkor, amikor annak a legnagyobb hatása lesz.

Bika

Talán nem is gondolnánk a Bikákról, hogy viccesek, pedig meglehetősen szellemes megjegyzéseik lehetnek a különböző helyzetekben. Ők azok, akik hajlamosak átlépni egy kicsit a határokat, és nemcsak szavakkal, de tettekkel is viccelődnek. Tudják, hogy nevetni ugyanolyan jó, mint másokat megnevettetni. Úgy mondanak ki egy-egy nagyon jó poént, hogy a szemük sem rebben, mások meg a hasukat fogják a nevetéstől.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
Unsplash