Egyéb kategória

A netes társkeresés 6 fő bűne

Akadnak olyan hibák, melyeket ha elkövetünk a netes társkeresés során, akkor a saját esélyeinket rontjuk, még mielőtt tényleg elkezdődött volna egy kaland.

vous - 2018.09.20.
A netes társkeresés 6 fő bűne

Amikor valaki úgy dönt, hogy regisztrál valamelyik platformra, akkor tulajdonképpen amellett teszi le a voksát, hogy hajlandó esélyt adni a szerelemnek. Ha már ez az elhatározás megszületett, miért tennénk keresztbe saját magunknak? Érdemes sorba szedni azokat a hibákat, melyek miatt csak az időnket pazaroljuk az adatlapokat fürkészve.

A bizonytalanság

Azok az emberek, akik félénkek, vagy tartanak attól, hogy sérelem éri őket, gyakran elbénázzák az online társkeresést. Szintén gyakori hiba, hogy valaki beéri kevesebbel, csak mert bizonytalan önmagával szemben. A netes társkeresésbe csak akkor szabad belevágni, és akkor érdemes egy esélyt adni, ha megszabadulunk a bizonytalanságtól, ami bennünk él. Igen, vannak hibáink, de emellett millió pozitív tulajdonságunk is! Ezeket kell előtérbe helyezni, és értékelni kell azt, akik vagyunk. Ennek megfelelően kell körültekintően megválasztani a megfelelő randipartnert, és nem egy olyan embert választani, aki „jobb, mint a semmi”. Bátorság és magabiztosság! Legyen ez a mottónk.

Az unalmas profil

Amikor regisztrálunk valahová, akkor az egyik fontos lépés, hogy figyelemfelkeltő bemutatkozást írjunk. Mindenki szeretne olyan profilt kialakítani magáról, ami érdekes. Sokan viszont abba a hibába esnek, hogy a bemutatkozásuk unalmasra sikerül, mert nem veszik a fáradságot, hogy időt és energiát fektessenek valami rájuk jellemző, mégis vicces vagy érdekes szöveg megfogalmazásába. Ezzel máris elveszik a másik ember kedvét az ismerkedéstől, és valószínűleg a legtöbben simán átpörgetnek felettük. Próbáljunk meg röviden és tömören fogalmazni, mégis úgy, hogy az felkeltse mások érdeklődését. Érdemes kerülni a klisébe hajló idézeteket is.

Nézzétek meg a többi bűnt is!

Forrás:
iStock.com
Ajánlott cikkek