Egyéb kategória

A sikeres nők 5 szokása

Az amerikai Lauren Conrad jelenleg 30 éves, de már több területen kipróbálta magát: ismert műsorvezetőként, színészként, íróként, sőt, divattervezőként is dolgozott már. Elfoglalt és sikeres ifjú nőként blogjában felelősségének érzi, hogy a többi nőt is támogassa – például azzal, hogy összegyűjti öt szokását, ami segít abban, hogy megszervezze napjait, és sikerrel teljesítse az elé kerülő kihívásokat. Nézzük, mik is ezek!

vous - 2018.09.21.
A sikeres nők 5 szokása

1. Készítsünk listát!

Igen, egy kicsit több idő listát összeállítani az elvégzendő teendőkről, viszont rengeteg időt nyerhetünk azzal, hogy a nap további részében nem kell azon agyalnunk, hogy mit hagytunk ki, hiszen minden ott van előttünk a lapon. Ezen reggel rögtön jelölhetjük azt is, melyik mennyire fontos, így ki tudjuk alakítani a prioritási sorrendet is.

2. Szendvics-visszajelzés

A szendvics-visszajelzés elterjedt módja a kritika megfogalmazásának a vezetők körében. Lényege, hogy valamilyen pozitív dologgal kezdünk, majd elmondjuk, mi az, amin szeretnénk, ha az illető változtatna, majd ezután szólunk még pár buzdító, motiváló szót is. Így, szendvicsbe csomagolva a kritika sokkal elfogadhatóbb és konstruktívabb!

Nézzétek meg a másik három szokást is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek