kockás

A kockás ezer arca ősszel – Inspiráció a divathetek mellől, az utcáról

Túl vagyunk a New York-i, a londoni és a milánói divathéten is, ami jó ideje nemcsak a kifutókról szól, hanem az utcáról is. A street style királynője és királya címért harcoló bloggerek és influencerek ugyanis folyamatosan versenyeznek a fotósok kegyeiért. Olyan szetteket viselnek, amelyekből mi is bátran inspirálódhatunk. Ez alkalommal a kockás, hálós, négyzetrácsos darabokat gyűjtöttük össze. Mutatjuk a kedvenceinket.

1. A kötött sapi + szandál kombó sokaknál kiütheti a biztosítékot, de higgyétek el, ezek a bloggerek nem a praktikumra gyúrnak.

Objektum doboz

2. Összeöltözni a gyerkőcötökkel – bloggerként is – a világ egyik legjobb dolga lehet. Legalábbis a fotó alapján úgy tűnik.

Objektum doboz

3. Sportos, elegáns, giccses – mindezt akár együtt is viselhetjük, ha elég bátrak vagyunk.

Objektum doboz

4. Néha megteszi egy oversize kabát is.

Objektum doboz

5. Ha nem tudnátok, mit kezdjetek az otthoni kockás pléddel, miután véget ért a piknikszezon...

Objektum doboz
Objektum doboz
street-style-level-minta-divat

Mintakisokos kezdőknek

Nem meglepetés, ha azt mondom, a boltok idén tavasszal és nyáron is virágba borulnak – ennek pedig csak örülni lehet. Hogy miért? Mert egy évről évre visszatérő kedvencről beszélünk, ami még a hajnali, nincs egy göncöm se nyűggel járó készülődés során is szuperromantikus hangulatba hozhat minket. De mire figyeljünk, ha virágmintás ruhába bújunk? Milyen szabályokat érdemes egyáltalán észben tartani a minták viselésénél? Segítünk >>>