lány, farmer

Ez a 4 csillagjegy nemigen kedveli, ha megmondják, mit kellene tennie

Vannak bizonyos helyzetek, amikor szívesen vesszük a barátaink, ismerőseink véleményét, ami segíthet a döntésben, a következő lépés megtételében. Viszont előfordul, hogy valaki nem áll meg itt, hanem helyettünk szeretne dönteni, és határozottan megmondja, mit kellene tennünk, sőt, hogy mit kell tennünk. Egyesek ezt nem veszik zokon, talán még meg is könnyebbülnek, mert egy feladattal, a döntés terhével kevesebb nyomja a vállukat. Másokat azonban kifejezetten bosszant: ez a 4 csillagjegy például nemigen kedveli, ha megmondják, mit kellene tennie.

Kos

Bizonyára meg sem lepődünk azon, hogy a Kosok a listán vannak. A jegy szülöttei meglehetősen makacsok, szeretnek mindent úgy csinálnak, ahogyan szerintük a legjobb. Sőt jellemző rájuk, hogy ha valaki meg akarja mondani, mit tegyenek, hajlamosak annak az ellenkezőjét csinálni.

Nézzétek  meg melyik a másik két csillagjegy!

Forrás:
Pexels

600

Nézzétek meg ezt a cikket is!

Ez a 4 csillagjegy nyílik meg a legnehezebben mások előtt

Kétféle ember létezik a világon. Az egyik, amelyikkel ha elkezdünk beszélgetni, a végén még arról is lesz információnk, hogy milyen színű cukorkát szeretett a legjobban gyerekkorában. S talán még tudják is magukról, hogy sokat beszélnek, és olykor felesleges információkkal látnak el másokat, de ők már csak ilyenek. A másik csoportba tartoznak azok, akikkel hosszú éveken keresztül átívelő barátság és több nagy beszélgetés után sem tudjuk, hogy mi a kedvenc ételük, vagy hogy melyik hónapban születtek.