Egyéb kategória

Ezért érdekes, hogy Meghan Markle maga csukta be az autó ajtaját

Egy érdekes pillanat rázta meg a briteket és rajtuk keresztül még sok mindenkit, amikor szárnyra kelt az Interneten egy felvétel arról, amint Meghan hercegné kiszáll az autóból és maga csukja be annak ajtaját. Hogy miért olyan fontos dolog ez a számunkra hétköznapi cselekedet? Mutatjuk!

vous - 2018.09.28.
Ezért érdekes, hogy Meghan Markle maga csukta be az autó ajtaját

Meghan Markle élete meglehetsően megváltozott a Harry herceggel kötött házassága révén, hozzá kell szoknia, hogy sok mindent tehet és nem tehet, mint hercegnő. Ezek amolyan protokolláris szabályok, amiket a királyi család tagjainak illik betartani – nos, valami ilyesmi az autó ajtajának becsukása is, amelyet egyébként a testőrök egyikének kell megtennie. Az, hogy Meghan hercegné maga csukta be az ajtót, még nem olyan nagy tragédia, mégis fontos momentum, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az újdonsült hercegné szeret egy kicsit önállóbb és rendhagyóbb dolgokat is csinálni, hiszen szívügye a női egyenjogúság.

Objektum doboz

Az esemény, ahol ez a bizonyos “ajtóbecsukás” történt egyébként azért is volt fontos, mert ez volt az eslő esemény, amelyen Meghan Markle egyedül, Harry herceg nélkül képviselte a királyi családot.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek