A thaiföldi hercegnő, Sirivannavari Nariratana

Mi kell nektek, 35 feletti férfiak?

Ha már nem tudunk minden szingli barátnőnknek leakasztani egy férjet, legalább megkérdeztük a pasikat, mi a vonzó számukra.

Elképzeltünk egy cikket arról, hogyan változnak a nők csábítási technikák 30 éves kor felett. Aztán úgy döntöttünk ahelyett, hogy jól hangzó, de semmitmondó tanácsokat halmozunk egy kupacba, megkérdezzük inkább az érintett célközönséget: számukra mi a vonzó a harminc feletti nőkben? Riportalanyunk harmincas, folyton beszélő, megállás nélkül flörtölő, a nőket mindig és mindenhol szemmel tartó (egyébként családos) férfiember, aki komolyan vette a felkérést.

A legfontosabb: tudja, mit akar!

„Alapvetően kétféle nő van most szerintem 30 körül a piacon: az egyik a karrierista, a másik az ősanya típus” – mondja a magát csak „külsős ihletadóként” jellemző férfi, amúgy Péter. „Mindkettő megtalálhatja a számára potenciális pasit, csak döntse el, mit szeretne!
A 30-as nőnek némileg van már kiforrott stílusa, nem az adott mainstream divatot követi, hanem tudatosan úgy alakítja a megjelenését, hogy az számára előnyös legyen. Többnyire és jó esetben van határozott véleménye, tapasztalata az életről, nem mások mondják meg neki, mit gondoljon erről-arról.
Nekem a flörtölés az egyik kedvenc hobbim. Fontos, hogy legyen a nőnek egyfajta tartása, de ez ne a túlzott magabiztosságban nyilvánuljon meg, mert az egy pasinak esetleg azt közvetíti, hogy túlzottan beképzelt. Szóval azzal vigyázni kell…
Ne azt mutassa, hogy elérhetetlen, az elűzi a potenciális jelölteket. Sok férfi fél a kudarctól és inkább nem áll neki egy ilyen helyzetnek. Szerintem emiatt is lehet mostanság sok a szingli, mert a pasik egyszerűen félnek belefogni a randiba, ha már kívülről olyan jeleket kapnak, hogy egy harcos amazonnal állnak szemben. Ezért inkább a könnyű prédákat hajtják. Ha kapcsolatot akar, akkor alapvetően eldöntendő, hogy a kirakat kockahasú gyúrógépekkel akar lebzselni vagy potenciális párt/férjet/társat keresnek. Ott nagyobb eséllyel indulnak az olyan apatestű uraknál, akik nem címlapfiúk, de van mondjuk eszük.”

A cikk itt még nem ér véget, olvassátok el a folytatást!

Forrás:
unsplash.com/Ayo Ogunseinde