evés

Ez az 5 csillagjegy egyszerűen imád enni

Az ételhez fűződő viszonyunk különböző, van, akinek elegendő, ha csak úgy bekap pár falatot, másnak azonban elképzelhetetlen a reggeli vagy az ebéd anélkül, hogy meg ne terítene és kényelmesen elfogyassza a szemnek és szájnak egyaránt mennyei falatokat. Ki gondolta volna, hogy mindez összefüggésben lehet azzal, hogy mikor születtünk? Pedig állítólag nagyon is befolyásolhatja: íme, ez az 5 csillagjegy egyszerűen imád enni.

Bika

Közismert a Bikák hedonista életstílusa, amibe természetesen az étkezések is jó nagy helyet foglalnak el. Talán túlságosan is nagy hangsúlyt fektetnek az evés fontosságára. Számukra nemcsak az íz, de az illat és a küllem is számottevő, ha ételről van szó. Imádnak enni, és ezt nem is rejtik véka alá.

Mérleg

A Mérlegek számára fontos a rutin, tudják, hogy mikor van ideje a reggelinek, az ebédnek és a vacsorának – és ezt akkurátusan be is tartják, nem maradhat el egyik sem. Szeretnek rágcsálni és csipegetni, ami elronthatja az étvágyukat, és már nem tudnak vacsorázni. De később egy kis nasi még belefér.

Nézzétek meg melyik a másik három csillagjegy!

evés
evés
Forrás:
Unsplash