Egyéb kategória

Hasitasi, imádunk! Egy táska, ami nélkül nem múlhat el 2018 ősze

Nem gondoltuk, hogy a hasitasi lesz az a trend, aminek a visszatérését tapsikolással fogadjuk. Pedig de! Az övtáska ugyanis nemcsak újjászületett, hanem – lássuk be – meg is szépült. Bőrből, vegán bőrből szuperelegáns, nagyon nőies darabok készülnek a kedvenc magyar tervezőinknél is.

vous - 2018.10.03.
Hasitasi, imádunk! Egy táska, ami nélkül nem múlhat el 2018 ősze

A divatbloggerek egy ideje felfedezték maguknak az övtáska 2.0-ás verzióját. Lassan ott tartunk, hogy elegáns övtáska nélkül ki sem lépnek az utcára. Ha kiegészítőket kerestek, mindig érdemes felkeresni a magyar tervezőket is. Sőt, van olyan márka, ahol magatok is elkészíthetitek a kedvenceteket.

Mittersisters

Magatok készíthetitek el a kedvenc miniteket. Szuper hangulat, fényes stúdió és jófej alapítók. Lepjétek meg magatokat karácsonyra egy jó programmal.

Objektum doboz

Objektum doboz

Müskinn

Belvárosi lányoknak kicsit extrém stílussal kötelező. Mi imádjuk!

Objektum doboz

Vengru

Kombináld a színeket, ahogy neked tetszik, és szabd a ruhatáradhoz! Ne feledkezz meg arról sem, hogy itt a különböző darabok egymással is kombinálhatók: egy kisebb paneltáska a nagyobbra cipzározható.

Objektum doboz

Lilla Sellei Bags

Már nemcsak az anyukák kedvence a mamiövtáska, hanem az apukák és az örökké jövő-menő fiatal felnőttek is imádják. Csapjatok le a szuper színekre! 

Objektum doboz

Maminvent

Újrahasznosított darabok a környezettudatosság jegyében. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek