Egyéb kategória

Egyedül maradtam, most mi lesz velem?

Véget ért egy kapcsolatunk, vagy egy beteljesületlen szerelem végére visszavonhatatlanul pont került. Egyedül maradtunk egy lakásban, ahol nem számíthatunk senkire, csak saját magunkra. Egyedül vagyunk a gondolatainkkal, a vágyainkkal és a meg nem valósult álmainkkal. Mik a felépülés lépcsőfokai, és hogyan kászálódhatunk ki a gödörből?

vous - 2018.10.04.
Egyedül maradtam, most mi lesz velem?

Az elengedés mindig fájdalmas dolog. Legyen az egy meglévő kapcsolat vagy egy plátói szerelem lezárása. Ha attól a bizonyos személytől csak rosszat kaptunk, miközben mi kitettük érte a szívünket-lelkünket, akkor nehéz továbblépnünk, főleg, ha szerelmesek vagyunk. De muszáj. Muszáj felállnunk és újrakezdenünk. Ez viszont szinte soha nem könnyű.

Az egyedüllét első fázisában rengeteg a sírás. A mérhetetlen papírzsepi-elhasználás közben talán néha felröhögünk, hogy mennyire nevetségesen is viselkedünk. Aztán persze újra ránk tör a sírás. Ez azonban normális, és az elfojtás helyett igenis fontos szakasza ez a továbblépésnek. Hagyjuk, hogy minden kijöjjön, és semmit ne fojtsunk magunkba. Ilyenkor szeretjük a régi képeket nézegetni, szeretjük a szeretett személy illatát érezni a párnánkon, hogy aztán megint elérzékenyüljünk. A tömérdek édesség evése szintén tipikus reakció, ahogy az is, ha a következő nap már semmi étvágyunk nincs.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek