Egyéb kategória

Hétvégi olasz csobbanás – Beszámoló Papp Mimitől

Imádom a szervezett buszos kirándulásokat. Sokan bizonyára felszisszennek, hiszen ilyenkor több órát kell együtt tölteni mindenféle emberrel – írja Szép a páva című blogján Papp Mimi, aki párjával Olaszországban töltött egy hétvégét. Ha az utószezonba már nem fér bele, az előszezonra már most érdemes spórolni. Mimi tippjei sokat segíthetnek az út szervezésében.

vous - 2018.10.06.
Hétvégi olasz csobbanás – Beszámoló Papp Mimitől

A buszos kirándulásnak van pozitív vonzata is: legtöbbször fantasztikusan mulatok az embereken és vicces tapasztalni az emberi viselkedést ilyen környezetben.

Párom szenvedélyesen rajong a tengerért, a homokos tengerpartért. Ezért megleptem születésnapjára egy hétvégi buszos kirándulással Lignanoba, az olasz, homokos tengerparti városkába, mivel még sosem járt itt. Én az a fajta utazó vagyok, aki éjjel-nappal lejárja a lábát és múzeum után múzeumba megy. Ezzel szemben barátom szeret csak lazulni, süttetni a hasát és a vízben lubickolni. Ezzel az úttal neki akartam kedvezni, mert én ki nem állhatom a semmittevést – tudom furi, de engem untat.

Pénteken éjjel indultunk és reggel 6-7 körül megérkeztünk a csodaszép homokos partra. Akkor még egy lélek sem volt rajtunk kívül, ezért kerestünk egy letáborozási helyet. A délelőttöt fürdéssel – én kagylógyűjtéssel – és napozgatással töltöttük. Dél tájékán feltérképeztük a kisvárost és igyekeztünk baráti áron olaszos ebédet elfogyasztani.

Mimi beszámolója itt nem ért véget. A fotókért és a cikk befejezéséért attintsatok a blogjára >>>

Ajánlott cikkek