Hibák, amiket ne kövessetek el flörtölés közben!

A legnagyobb flörtölési bakik chatelés közben

Manapság a Facebook, az Instagram és a Tinder világában előbb kezdünk el chatelni a kiszemeltünkkel, mint hogy találkoznánk vele, így a flörtölés sokszor a chates beszélgetésekben merül ki. Nem mindegy azonban, hogy ezt hogyan is kivitelezzük, és mit, hogyan írunk…

Időpont tologatás

Ha elkezdünk valakivel flörtölni, és megbeszélünk egy időpontot, aztán többször egymás után elkezdjük tologatni, lemondani, az semmi jóra nem vezet. Egy idő után ugyanis meg fogja unni a másik a hezitálásunkat, és azt fogja érezni, hogy nem is akarunk vele találkozni. Csak akkor kezdjünk el időpontokat egyeztetni, ha tényleg ráérünk, és valóban akarunk találkozni azzal az illetővel.

Forrás:
pexels.com

“Szia”

Az egyik legnagyobb flört baki, ha a férfi azzal a szóval ír rá a nőre, hogy “szia”, és ezen kívül semmi mást nem ír. Először is, ha nincs semmi más mondandója, egy frappáns szöveg, vagy bók, akkor inkább jobb nem is írni, hiszen ez nemcsak kiábrándító, de arra is utal, hogy annak a bizonyos férfinak szalagon mennek a beszélgetései, és nem akar energiát ölni az udvarlásba.

Túl hosszú üzenet

Mi nők, de valószínűleg a férfiak is utálják, ha már az első beszélgetés során valaki elkezd regényeket írni. Ilyenkor ez még túl korai, legyen a beszélgetés pörgős, humoros, és flörttel teli, ebbe pedig nem fér bele, ha valaki unalmas és végtelenül hosszú üzenetekkel bombázza a másikat.