Egyéb kategória

Ne dobjátok ki a használt farmert – Készítsetek belőle edzőtáskát!

Van olyan, hogy a háztartásban felgyűlik a használt, kopott, kidobásra ítélt farmer. Ilyenkor nehogy a kommunális szemetesbe dobjátok! Ha nem tudjátok továbbadni, használjátok fel, és készítsetek belőle valamit. A farmer alapanyaga nem kényes, így készülhet belőle például strapabíró táska. Nincs varrógépetek? A Fészertitkok új részében erre is tudunk megoldást.

vous - 2018.10.07.
Ne dobjátok ki a használt farmert – Készítsetek belőle edzőtáskát!
fészertitkok

#fészertitkok – Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhattok!

Köszönjük a helyszínt a PINKPONILO közösségi varrodának (bővebben a videó alatt olvashattok róluk), Kudron Annának, a varroda egyik alapítójának (aki egyébként olyan felsőt viselt, amelyet maradékanyagokból készítettek). Valamint nagy köszönet a végtelen türelmű Katona Dóra Julisnak, akinek saját márkája is van. Minden terméke újrahasznosított textíliákból – nem hordott, vagy hibás ruhákból, lakástextilekből, csipkékből készül.

Objektum doboz

„De jó a tüllszoknyád!”, „Köszi, én varrtam!” – A PINKPONILO workshopján jártam Mengyán Eszter

Mi az a PINKPONILO?

Ajánlott cikkek