Egyéb kategória

Szexi játékok, hogy izgalmasak legyenek a hétköznapok

Tegyük izgalmassá a kapcsolatunk hétköznapjait szexi játékokkal! Valójában nem kell hozzájuk más, mint kreativitás és néhány jó ötlet, meg fantázia – és persze egy nagy adag őszinteség. De ha mindez megvan, garantáltan izgalmas játékok részesei lehetünk, a többiről nem is beszélve… Jó szórakozást!

vous - 2018.10.07.
Szexi játékok, hogy izgalmasak legyenek a hétköznapok

Felelsz vagy mersz?

Klasszikus játék egy kis pikáns csavarral. Jól jöhet még a kapcsolatunk elején is, amikor igyekszünk rövid idő alatt minél többet megtudni a másikról. Ha felel, hát ne féljünk kérdezni. Ha mer… Nos, mit is mondhatnánk. Engedjük el a fantáziánkat! Persze óvatosan is kezdhetjük, például egy puszi a köldökre. Aztán mehetünk egyre lentebb és lentebbb…

Emlékszel…?

Ezt akár üzenetben is játszhatjuk, amikor éppen nem vagyunk együtt a párunkkal. Kérdezzük meg, hogy emlékszik-e egy bizonyos pillanatra, amiről tudjuk, hogy számára is nagyon izgató volt. Utalhatunk például egy szenvedélyes éjszakára: „Emlékszel, amikor múlt hétvégén a kanapén ültünk?”. Majd a választól függően folytathatjuk a további részletekkel: „…és végighúztad az ujjaidat a fehér csipkéken a bugyim szélén…”. Később nem is muszáj egy konkrét eseményt felidézni, hagyjuk szárnyalni a fantáziánkat!

A következő kaland

Hasonló az elsőhöz, mármint ami a választás lehetőségét illeti. Üzenjünk vagy mondjuk a párunknak, hogy éppen mit szeretnénk csinálni, mik a lehetőségek, és válasszon azok közül. Például: „Itthon ülök egyedül, a kanapén és megkívántalak. Elkezdem egyedül. Be is fejezhetem, vagy segítesz nekem?” A nyomatékosításhoz esetleg egy diszkrét fotót is küldhetünk… Vagy ha sétálunk este az utcán: „Beüljünk vacsorázni abba az étterembe, vagy vegyünk ki egy szobát két órára a közeli hotelben?”.

Kincsvadászat

Amikor legközelebb a párunk lakásán vagyunk, „felejtsünk” ott valami szexiset, példuál egy szexi bugyit vagy egy harisnyakötőt. És később üzenhetünk neki, amikor már eljöttünk tőle, hogy hagytunk neki egy kis meglepetést. Segíthetünk neki megtalálni, de rá is hagyhatjuk, hogy egyedül találja meg a speciális ajándékunkat.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek