Ha a szőnyeg alá söprünk mindent, előbb utóbb kijön az allergiánk - kommunikáció a párkapcsolatban Mojzes Nóra

Ez a 4 csillagjegy kommunikál a legjobban egy párkapcsolatban

Az egészséges és boldog párkapcsolatok egyik legfontosabb alapja az őszinte kommunikáció, illetve hogy a felek közötti kommunikáció hatékony legyen. Természetesen mindenki másképp oldja meg, sőt változhat is a kapcsolat alakulásával. Állítólag létezik 4 csillagjegy, amelyik mindenki másnál jobban kommunikál egy párkapcsolatban.

Kos

A Kosokról a legtöbb esetben az juthat eszünkbe, hogy tele vannak energiával és meglehetősen temperamentumosak – olykor anélkül beszélnek vagy cselekszenek, hogy azt végiggondolnák. Ez a tüzes személyiség azonban jól jöhet egy kapcsolatban, amennyiben arra gondolunk, hogy minden bizonnyal őszintén kimondják azt, amit gondolnak vagy szeretnének. Ezzel pedig hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a kapcsolat fejlődjön, szorosabbá váljon.

Ikrek

Kétszer annyira erős jegy az Ikrek, mint a többi, ha a kommunikációról van szó. A jegy szülöttei egyébként is kiváló kommunikációs készséggel rendelkeznek, ami az előnyükre válik a párkapcsolatokban is. A rájuk jellemző kettősséget a problémamegoldás esetében is jól alkalmazhatják: könnyebben és gyorsabban meglátják a másik oldal álláspontját, így megtalálva a mindkét fél számára megfelelő kompromisszumot.

Nézzétek meg a két másik csillagjegyet is!

Forrás:
istock