Veszkó csizmák és a piros ötven árnyalata – Közelegnek az ősz legnagyobb trendjei! Engel Nóra

3 szín, amitől rettegnek a magyar nők, pedig istenien áll nekik

Ha október közepén felül az ember a vonatra, a villamosra vagy bármelyik tömegközlekedési eszközre Magyarországon, azt veszi észre, hogy körülötte minden beszürkül. Vagy ha nem is beszürkül, akkor bebarnul vagy – ami még rosszabb – komor feketévé válik. Kevesen vannak, akik színes kendővel, sállal dobják fel az öltözéküket, vagy színes kabátot viselnek. Pedig a magyar nők többsége bátran viselhetné a királynői árnyalatokat is.

A Magyarországon színtanácsadással foglalkozó szakemberek egyetértenek abban, hogy a magyar nők nagy többsége két színtípusba tartozik. A legtöbben abba, amelyik élénk, vibráló árnyalatokban a legszebb. A színtanácsadás során a természetes szemszín és bőrszín tónusait, kontrasztját veszik figyelembe a tanácsadók, így állapítják meg, mely árnyalatok előnyösek, melyek kevésbé. A kevésbé ebben az esetben azt is jelentheti, hogy nem annyira jó, de azt is, hogy az a bizonyos árnyalat elég ahhoz, hogy egészségesen is minimum nagybetegnek nézzen ki.

A színes öltözködés nemcsak az utcaképnek tesz jót, hanem a lelkünkkel és a hangulatunkkal is képes csodát művelni. A nekünk legjobban álló árnyalatokat ismerve tudatosan dönthetünk reggelente. Ha kicsit szeretnénk feldobni magunkat, viseljük azt az árnyalatot, amiben tudjuk, hogy mindenki megdicsér. Ha diszkréten szeretnénk tündökölni, arra is lesz külön árnyalat. És ha el szeretnénk tűnni, akkor is tudni fogjuk, mihez nyúljunk. A baj az, ha mindig szeretnénk eltűnni…

Létezik három olyan szín, amelyet a legtöbb magyar nő bátran viselhetne, mégsem teszi. Ezek a…

Nézzétek meg a cikk folytatását!

Forrás:
Vous