száj

A tantrikus csókkal is el lehet érni az orgazmust

A tao tanítása szerint létezik egy belső szexuálisenergia-körünk, melyet a megfelelő légzéstechnikával szabályozni tudunk. Ezt az energiát kell megtalálni és felhasználni a tantra csóknál a teljesebb orgazmusért.

Az ajkakon a bőr vékony, érzékeny, idegekkel teli, az érzékiség szempontjából különösen fontos testrészünk. A tantrikus csók majdnem olyan, mint egy szeretkezés, amit nem a nemi szervek, hanem az ajkak végeznek – hiszen maga a csók is az aktusra hasonlít, ahogy a nyelvek behatolnak az ajkak közé. Megéléséhez el kell sajátítani a tűzlégzés technikáját, amellyel a pár transzállapot-közeli helyzetbe hozza magát, hogy a felhúzott szexuális energiával már orgazmust vagy ahhoz közeli élményt éljenek át. A tantrikus csóknál a szexuális energiát a pár egyszerre áramoltatja a másik felé, a szájon keresztül, amely körbejárja az egész testüket, hogy végül visszajusson a kezdetekhez, végtelent írva le a két test között.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Pexels

Figyelem!
Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Elmúltam 18 éves, belépek!
Még nem vagyok 18 éves.