kaley cuoco

Ilyen egy igazi önálló, független nő - Ezért szeretjük Kaley Cuoco-t!

Az Agymenők sorozat lassan a végéhez közeledik, mindenki Pennyje pedig nemrég olyan kijelentést tett, amitől talán még az eddigieknél is jobban fel fogunk nézni rá!

Manapság egy nőnek fontos, hogy megálljon a saját lábán, ám sokan mégis a férfiakban keresik az érzelmi és sajnos az anyagi biztonságot is, így ha szakításra kerül a sor, akkor teljesen összetörnek és csak nagyon nehezen tudnak talpraállni. Ha mindig másra támaszkodunk, akkor sajnos soha nem leszünk igazán boldogok, ráadásul soha nem lehet tudni mit hoz a jövő. Kaley Cuoco ezzel teljesen tisztában van, hiszen legújabb interjújában kifejtette, hogy örül annak, hogy nincs szüksége férjére, - már ami az anyagiakat illeti - hiszen minden nőnek helyt kell állnia önállóan az életben:

Objektum doboz

“Szeretm azt tanácsolni a barátaimnak, hogy minden esetben bizonyosodjanak meg arról, hogy jó irányba tart-e az életük, és legyenek mindig önmaguknak a legfontosabbak, így mindegy ki érkezik az életükbe - legyen az barát, barátnő vagy házastárs - az csak egy hozzáadott plusz lesz. Ami engem illet, nincs szükségem Karlra. Ha holnap elhagyna, kutya bajom sem lenne.” -nyilatkozta a gyönyörű színésznő, utalva arra, hogy anyagilag stabil lábakon álló nőként elsősorban önmagát tartja a legfontosabbnak, csak utána jöhet bárki más.