Egyéb kategória

Meghan Markle kisbabát vár!

Házasságkötésük óta többször felröppent a hír, hogy Meghan hercegné terhes, ám eddig nem bizonyultak igaznak a feltevések. Azonban most más a helyzet, hiszen a mai napon hivatalosan is bejelentették, hogy Meghan Markle várandós.

vous - 2018.10.15.
Meghan Markle kisbabát vár!

Alig egy hónapja még elkezdődtek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Meghan hercegné vajon várandós-e hiszen egy igen rosszul megválasztott ruha miatt mindenki erre kezdett el következtetni. Meghan és Harry herceg ezután kijelentették, hogy szeretnének családot alapítani a közeljövőben, azóta pedig a fogadóirodák egyre alacsonyabb szorzókat adtak arra, hogy a hercegné még idén teherbe esik. 

Objektum doboz

Meghan és Harry első tengerentúli látogatása egyébként még ebben a hónapban lesz, ráadásul Ausztráliába és Új-Zélandra utaznak, ahol egy 16 napos látogatás során elmennek a Fidzsi-szigetekre és Tongára is. Mivel ebben a térségben komoly veszélyt jelent a terhes nők számára a Zika-vírus, így kérdés, hogy a királyi pár ennek ellenére is elutazik-e. A királyi család mai bejelentése természetesen már nem sok embert lepett meg, ám az öröm annál nagyobb, hiszen egy új trónörökös érkezik a családba. Harry herceg és Meghan Markle egyébként hamarosan Vilmos herceg és Katalin hercegné szomszédságába költöznek, így valószínűleg hatalmas segítség lesz a kismamának Katalin hercegné tapasztalata. A hivatalos bejelntésből ráadásul azt is tudjuk, hogy a kis trónörökös mikor fog megszületni, Harry herceg és Meghan heregné 2019 tavaszára várják első közös gyermeküket.

Ajánlott cikkek