Egyéb kategória

3 jel, hogy érzelmi manipulátorba szerettetek bele

A manipulatív viselkedést nem mindig könnyű kiszúrni, különösen akkor nem, ha elvakít a szerelem. Érdemes azonban résen lennetek.

vous - 2018.10.17.
3 jel, hogy érzelmi manipulátorba szerettetek bele

Hogyha csak ti gondoljátok azt, hogy megtaláltátok az igazit, a barátaitok viszont óva intenek, és folyamatosan magyarázkodnotok kell, akkor könnyen lehet, hogy manipulátorral van dolgotok. Lássuk, milyen jelek utalhatnak erre.

Folyamatosan el kell nyomnotok a szükségleteiteket

Figyelmeztető jel, hogy nem egyenlőségen, hanem folyamatos alkalmazkodáson alapul a kapcsolat, és a párotok igényei folyton előtérbe kerülnek a tieitekkel szemben, például, mert ő megenged olyan dolgokat magának, melyeket ti nem tehettek meg.

Megjósolhatatlan hullámvasút a kapcsolat

Hogyha a szerelmi mámor hullámhegyeit félelmetes negativitás- és szorongásvölgyek követik, és sosem lehettek biztosak benne, hogy hogyan is érez a párotok irántatok, akkor könnyen lehet, hogy manipulátor karmai közé kerültetek.

Gyakran nyilatkozik becsmérlően 

Hogyha a másik folyton kritizál, negatív megjegyzéseket tesz a személyiségetekre vagy a külsőtökre, és gyakran megkérdőjelezitek magatok miatta, érdemes átgondolnotok, szükségetek van-e erre a kapcsolatra.

 

Ajánlott cikkek