Egyéb kategória

Apró jelek, amelyekből rájöhettek, hogy egy férfi belétek szeretett

Van az a helyzet, amikor egy ideje már ismerünk valakit, ám sehogy nem tudunk kiigazodni rajta, azon belül is a szándékain. Nem tudjuk, egyáltalán tetszünk-e neki, vagy tényleg csak barátként gondol-e ránk. Milyen jelekből tudhatjuk, hogy az a bizonyos férfi többet érez-e irántunk?

vous - 2018.10.17.
Apró jelek, amelyekből rájöhettek, hogy egy férfi belétek szeretett

Minket választ

Ha egy nagyobb társasággal megyünk el szórakozni, ahol ott vannak a gyönyörű barátnőink, ez a bizonyos férfi pedig csak és kizárólag velünk foglalkozik, mindenki mást „elhanyagolva”, akkor az már egy elég erős jel arra, hogy bizony nem csupán barátként gondol ránk. Hiszen egy ilyen helyzetben az ember mindenkivel barátkozik, főleg, ha férfiról van szó, és főleg, ha több nő is van a társaságban.

Testi kontaktus

Ez bár apró jel, mégis szinte a legárulkodóbb! Ha egy férfi belénk zúgott, akkor valószínűleg tudatosan vagy tudat alatt minden esélyt megragad, hogy megérintsen minket. Legyen az csak fél másodperc, vagy egy könnyed érintés a karunkra vagy a hátunkra. Ha pedig még meg is ölel bennünket, akkor már valószínűleg nem sok tartja attól vissza, hogy meg akarjon csókolni.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek