Egyéb kategória

Arcápolás reggel és este

Sok kérdést, kérést kapok tőletek emailben, DM-ben sőt személyesen is, és van egy bizonyos ami szinte napi szinten előjön: “Miket használsz az arcápolási rutinod során?”. Így arra gondoltam, most itt az ideje, hogy lerántsam a leplet aktuális kedvenceimről – írja blogján Szőke Anna, a The Sparkling Blueberry bloggere.

vous - 2018.10.18.
Arcápolás reggel és este

Beauty bloggerként nyilván folyamatos a “mozgás” a fürdőszoba polcomon, hiszen állandóan újabb és újabb termékeket fedezek fel és kapok különböző márkáktól kipróbálásra. Mostanában azonban a tesztelések ellenére is viszonylag stabilan tartja magát az esti és reggeli arcápolási rutinom. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni melyek ezek a termékek, amiket tutira újra és újra meg fogok vásárolni, mert annyira bejöttek nekem!

Reggeli arcápolási rutin

Mindenek előtt – és ez most furcsán fog hangzani egy beauty blogger szájából – tudnotok kell, hogy nem vagyok egy megszállott arcápolás fan, engem inkább mindig is a smink vonzott, a bőrápolás nekem azért fontos, hogy minél jobb alapot teremtsen a sminknek. Ezért kérlek nézzétek el nekem, hogy rutinom messze elmarad az internetes platformokon megszokottól (a 10 lépéses koreai bőrápolási rutinról már nem is beszélve) különösen azóta, hogy immár 2 gyermek anyukája vagyok…

  • Először is langyos vízzel arcot mosok, hogy magamhoz térjek egy kicsit majd egy tiszta arctörölközővel leitatom a nedvességet.
  • Ezután áttörlöm az arcom az Alteya Organics 100% Tisztaságú Rózsavízével. Mostanában eléggé rá vagyok kattanva a virág vizekre és ez a kényeztető bolgár rózsakivonatot tartalmazó virágvíz a lehető legjobb indítása a napnak, hiszen egyszerre tisztít, tonizál és ápol.
  • Ezután a REN Keep Young And Beautiful Kisimító Széruma következik, melyet hagyok alaposan beszívódni mielőtt rátérnék a következő lépésre. Ez egy szuper készítmény – habár meglehetősen borsos árú – amely számomra tényleg szemmel látható eredményeket hozott.
  • Ha a szérum már jól beszívódótt következhet a hidratálás a nagy kedvencemmel a Nourish Organics Protect Hidratáló Arckrémjével. Ez a krém egy tégelyben tartalmazza mindazt amit elvárok egy arckrémmel kapcsolatban; szuper hidratáló, könnyed textúrájú, nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragacsos vagy zsíros érzetet és egyszerűen pihe-puhává varázsolja a bőrömet. Telis-tele van C-vitaminnal, és olyan ápoló és tápláló összetevőkkel, mint például a  csipkebogyó olaj vagy az aloe vera por. Az antioxidánsokkal turbózott formulának hála a krém pajzsot képez bőröd és a negatív környezeti hatások közt és segít megtartani annak legjobb formáját.
  • Pillanatnyilag nem használok napvédőt az arcápolási rutinomban, (nem sokat hagyom el a lakást egyelőre) de szeretném hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a megfelelő termék használata. Ha rám hallgatsz mindenképp a MADARA SPF 30 Bőröregedés Gátló Arckrémét választod, mely növényi őssejtekkel biztosít természetes és organikus UV védelmet számodra. 

A termékek linkjéért és az esti arcápolási rutinom leírásáért kattintsatok a blogomra, ide >>> 

Ajánlott cikkek