Jenna Dewan így reagált Channing Tatum új kapcsolatára!

Jenna Dewan így reagált Channing Tatum új kapcsolatára!

Az egykori álompár, Jenna Dewan és Channing Tatum már egy ideje bejelentették a válásukat, ám mi még mindig csak azt tudjuk ismételgetni, hogy de kár, olyan szépek voltak… Ám az élet sajnos nem egy hollywood-i mese, sőt, úgy tűnik ez még magára Hollywoodra sem igaz, Channing pedig már túl is lépett exfeleségén. 

Talán kicsit mindannyian reménykedtünk abban, hogy Jenna és Channing újra egymásra találnak, hiszen talán ők voltak a kedvenc hollywood-i álompárunk. És bár közös gyermekük miatt igazán jó viszont ápolnak egymással a válás ellenére is, úgy tűnik, Channing valóban túllépett volt feleségén, méghozzá a hírek szerint Jessie J oldalán találta meg a boldogságot. Persze ezek után mindenki arra volt kíváncsi, hogy ehhez Jenna vajon mit szól. Ha pedig botrányra számítottunk, akkor csalódnunk kell, hiszen Jenna egyik közeli ismerőse elárulta, hogyan is érez a gyönyörű színésznő a történtekkel kapcsolatban:

“Jenna tisztában van vele, hogy Channing egy ideje randizgat, úgyhogy ez nem érte meglepetésként. Nem érdekli, mit csinál Channing, amíg ott van Everly (a kislányuk) mellett. Már mindketten továbbléptek, Jenna is randizik, és ez így van rendjén.”

Objektum doboz