Egyéb kategória

Így válhat otthonotok igazi mentsvárrá egy szakítás után

Az én házam, az én váram, tartja a mondás. Egy rosszul végződött kapcsolat, szakítás vagy válás után pedig végképp fontos menedékként szolgál számotokra az otthonotok. Ez az a hely, ahol jól érzitek magatokat, kikapcsoltok, feltöltődtök, szóval itt az ideje a változásnak. Valósítsátok meg önmagatokat, és alakítsátok át otthonotokat úgy, hogy a boldogság szigetét jelentse számotokra.

vous - 2018.10.21.
Így válhat otthonotok igazi mentsvárrá egy szakítás után

Így használjátok a Mind Bodygreen szerzője által is javasolt tudatos belső dekorációs stratégiát, hogy otthonotok a saját paradicsomotokká váljon:

  • A szakítást vagy válást egy új kezdetként is felfoghatjátok, tiszta lappal újra kezdhettek bármit. Először is döntsétek, el hogy mit szeretnétek otthonotokban, és mit nem. Gyógyulás, szabadság, szexi stílus, vagy egyszerű élet? Bármelyikbe belevághattok.
  • Válasszátok ki, hogy mit szeretnétek, ne mások véleményéhez, stílusához igazodjatok. Az otthonotokat úgy rendezitek be, ahogyan szeretnétek, hiszen ez a saját teretek. Szabaduljatok meg attól, ami már nincs hasznotokra, és valósítsátok meg az igazi éneteket.
  • Minden sérülés, gyógyulást igényel. Hozzatok létre olyan otthont, ami lehetővé teszi számotokra, hogy elégedettek, boldogak legyetek. Alakítsatok ki olyan teret, amely az egyensúlyt, a gyógyulást és a wellnesst szolgálja.
  • Vigyetek energiát az otthonotokba, ami titeket is feltölt majd. Válasszatok szobanövényeket, virágokat, vagy fogadjatok örökbe egy kisállatot. Az élőlények gondozása visszavezet a szeretethez.
  • Váltsatok stílust, akár öltözködésben, akár az otthonotok dekorálásában. Próbáljatok ki olyan újdonságokat, amiket mindig is ki szerettetek volna próbálni. Vigyetek új színeket a lakásba, új dísztárgyakat, dekorációkat.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek