Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy egyszerűen nem szeret egyedül lenni

Azt mondják, mindenkinek szüksége van arra, hogy egyedül is legyen – igényenként változik, hogy hosszabb vagy rövidebb ideig tartson ez a „program”. Vannak, akik akár napokat vagy heteket is szívesen töltenek mindenféle társaság nélkül a saját gondolataikkal, érzéseikkel. Így is jól érzik magukat, de a társaságot sem bánják. Mások a rövid egyedüllétekkel is kiegyeznek, sőt talán nem is igénylik – valószínűleg ők ehhez az 5 csillagjegyhez tartoznak, akik egyszerűen nem szeretnek egyedül lenni.

vous - 2018.10.22.
Ez az 5 csillagjegy egyszerűen nem szeret egyedül lenni

Kos

A Kosok akár teljesen, mindentől és mindenkitől függetlenül is élhetnek, de nem szeretnek egyedül lenni, mert akkor kitől kapnák azt a sok elismerést és dicséretet, ami a teljesítményüket illeti? Fontos ugyanis számukra, hogy valaki mindig ott legyen mellettük, aki figyeli és szereti őket, akinek elmesélhetik az élményeiket.

Ikrek

A kommunikáció „megszállottjai”, beszélgetni meg csak másokkal lehet. Mindig van valami, amit meg akarnak osztani a világgal, szeretnének másoktól tanulni és megosztani a tapasztalataikat, véleményüket másokkal. Az Ikrek jegy szülöttei kifejezetten nem szeretnek egyedül lenni – a bennük rejlő kettősséget keresik másokban is.

Nézzétek meg a másik három csillagjegyet is!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek