Egyéb kategória

Zöldséges csicsericurry krémesen, tofuval és kókusszal

Nemcsak húsmentes, de vegán is, mégis tele van fehérjével, laktató, csupa illat és íz, igazi melengető, laktató és egészséges fogás a zöldségekkel és tofuval gazdagított csicseriborsós curry. Pikk-pakk összeállítható, szaftos, fűszeres, önmagában vagy rizzsel tálalva is tökéletes.

vous - 2018.10.22.
Zöldséges csicsericurry krémesen, tofuval és kókusszal

A konzerv csicseriborsó igazi adu ász a konyhában, jó áron beszerezhető, fehérjedús, némi fűszer és friss alapanyag hozzáadásával egészséges és laktató fogás kerekíthető belőle semmi perc alatt. Most indiai ízvilággal készült belőle isteni egytálétel kis cukkinivel és húsos paprikával, kókuszkrémmel selymesítve, és hogy még tartalmasabb legyen, némi tofu is került bele.

Annyira finom, fűszeres és tartalmas, hogy még húsevőknek sem lesz hiányérzete, és bár kicsit egzotikusabb ízvilágú, minden alapanyag könnyen beszerezhető hozzá, és igazán kényeztető, mesésen finom fogás, ami ízlés szerint más zöldségekkel is készíthető.

A hozzávalókat és az elkészítés módját ITT tudjátok megnézni!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.