Nemcsak húsmentes, de vegán is, mégis tele van fehérjével, laktató, csupa illat és íz, igazi melengető, laktató és egészséges fogás a zöldségekkel és tofuval gazdagított csicseriborsós curry. Pikk-pakk összeállítható, szaftos, fűszeres, önmagában vagy rizzsel tálalva is tökéletes.
A konzerv csicseriborsó igazi adu ász a konyhában, jó áron beszerezhető, fehérjedús, némi fűszer és friss alapanyag hozzáadásával egészséges és laktató fogás kerekíthető belőle semmi perc alatt. Most indiai ízvilággal készült belőle isteni egytálétel kis cukkinivel és húsos paprikával, kókuszkrémmel selymesítve, és hogy még tartalmasabb legyen, némi tofu is került bele.
Annyira finom, fűszeres és tartalmas, hogy még húsevőknek sem lesz hiányérzete, és bár kicsit egzotikusabb ízvilágú, minden alapanyag könnyen beszerezhető hozzá, és igazán kényeztető, mesésen finom fogás, ami ízlés szerint más zöldségekkel is készíthető.
A hozzávalókat és az elkészítés módját ITT tudjátok megnézni!