meghan-markle

Meghan Markle-nek nincs fizetése - mutatjuk, honnan van saját vagyona

Persze egyértelmű, hogy Harry herceggel való házassága révén az abból származó éves juttatásból Meghan hercegnő is részesül. Azt azonban talán kevesen tudjátok, hogy Meghan Markle-nek saját vagyona is van, illetve volt, akkor is, mielőtt igent mondott volna az ő hercegének. S hogy miből számrazik ez a vagyon, ha Meghan Markle-nek nincs fizetése? Mutatjuk, honnan van saját vagyona!

A házasságban persze közös minden, így a vagyon is - a felek különböző pénzügyi háttérrel lépnek frigyre egymással. Bár ilyen részletesen nem látunk bele Harry herceg és Meghan hercegné házasságába, illetve hogy milyen szerződést kötöttek a közös vagyont illetően, azt azonban lehet tudni, hogy Meghan Markle rendelkezett saját vagyonnal, mielőtt igent mondott, és az a pénz még minden bizonnyal a rendelkezésére is áll.

Meghan Markle feladta színésznői karrierjét a "hercegné-szerep" kedvéért, viszont még mindig kap fizetést a Suits című sorozatbeli szereplése miatt. Valamint eladta torontói otthonát, amiért nem kevesebb, mint 1,6 millió dollárt kapott. Szép kis összeg, nem igaz?

meghan markle
meghan markle
Forrás:
Instagram

Nos, mindehhez valószínűleg nemigen kell nyúlnia, hiszen Harry herceg éves juttatása és az egyéb, a királyi családtól származó pénzek valószínűleg fedezik a kiadásaikat, amiért cserébe a fiatalok képviselik a családot a különféle rendezvényeken, jótékonysági eseményeket szerveznek, segítenek a rászorulóknak.