Egyéb kategória

Ed Sheehan Budapest jön!

Rajongók hada csattant fel valószínűleg kis hazánkban, mikor nemrég kiderült, hogy Ed Sheeran jövő nyáron végre Magyarországra érkezik az egyik legnagyobb fesztivál keretein belül! A jegyünkre érdemes már most lecsapni, ugyanis rekord gyorsasággal fogynak!

vous - 2018.10.26.
Ed Sheehan Budapest jön!

Pontosan egy napja lehet jegyet vásárolni a jövő augusztusi Ed Sheeran koncertre, amire már most elképesztő nagy az érdeklődés.

Objektum doboz

Miután az énekes szeptember végén bejelentette a legújabb koncertturnéját, azonnal feltűnt, hogy mindössze két fesztivált említ benne, amiből az egyik hazánk legnagyobb fesztiválja, ami Budapesten kerül minden évben megrendezésre. Az érdekesség, hogy tegnap, vagyis október 25-e, délelőtt 10 órától lehet jegyet kapni a koncertre, ráadásul az első 5 ezer darabhoz early bird áron juthatunk hozzá, azonban csak limitált mennyiségű napijegyet tud a fesztivál eladni Sheeran koncertjére. Tehát ha valaki nem heti bérletet akar venni, és csak és kizárólag Ed Sheeran miatt látogatna el a fesztiválra, annak nagyon gyorsnak kell lennie, ugyanis a jegyek várhatóan villámgyorsan el fognak fogyni!

Ajánlott cikkek