Egyéb kategória

Mégis turnéra indul Ariana Grande!

Elképesztő nehéz időszakon van túl az énekesnő, azonban hihetetlen módon úgy döntött a zenélésben és a közönségében találja meg a vígaszt, és újra színpadra áll.

vous - 2018.10.26.
Mégis turnéra indul Ariana Grande!

Ariana Grande köztudottan mélyen van lelkileg, amit nem is csodálunk, hiszen a közelmúltban rengeteg veszteség érte. Elveszítette volt szerelmét, ráadásul eljegyzése is felbomlott. Rajongói azt gondolták, hogy éveket kell várniuk arra, hogy kedvencüket újra színpadon láthassák, ám Ariana rájuk cáfolt, és úgy döntött, hogy jövő márciusban turnéra indul legújabb albumával, amely a Sweetener címet viseli.  Az, hogy Ariana elhagyja az USA határait, egyelőre nem sok esély van, hiszen nemrég azt nyilatkozta, nem tudja elképzelni, hogy olyan messze utazzon újra. Emögött valószínűleg közrejátszik a tragikus manchesteri terrortámadás is, amely az énekesnő koncertjén történt tavaly. Mindenesetre a remény hal meg utoljára, Ariananak pedig még van ideje eldönteni, hogy újra ellátogat-e Európába.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.