Egyéb kategória

Ezekkel a módszerekkel vállalkozásotok, munkahelyetek elindulhat a társadalmi tudatosság útján

A társadalmi tudatosság nemcsak a vállalkozók felelőssége, hanem abban is segít, hogy közösségek épüljenek. Ráadásul a fogyasztók nem csak arra vágynak, hogy a vállalatok többet nyújtsanak a termékek és szolgáltatások terén, hanem segítsék a közösséget ott, ahol működnek. A kezdeti lépésekhez hoztunk most egy kis segítséget.

vous - 2018.10.28.
Ezekkel a módszerekkel vállalkozásotok, munkahelyetek elindulhat a társadalmi tudatosság útján

Annak ellenére, hogy a szociálisan tudatos üzleti tevékenység előnyei egyértelműek, nem is olyan egyszerű a kezdet. Az Entrepreneur most segítséget nyújt a társadalmi tudatosság megteremtésében.

  • Társadalmi küldetés

Minden vállalatnak van társadalmi küldetése, de hozzatok létre olyat, amely segíti a közösséget, támogatja a környezettudatosságot.

  • Tűzzetek ki elérhető célokat

Végezzetek felmérést a közösség tagjai körében, találjatok olyan megoldásokat, melyeket a már meglévő erőforrásokból is meg tudtok valósítani.

  • A munkatársak továbbképzése.

Hozzatok létre a cégen belül társadalmi felelősségvállalási csapatot.

  • Támogassátok a helyi jótékonysági szervezeteket, rászorulókat.
  • Vegyetek részt önkéntes programokban.
  • Fenntarthatóság

Alakítsatok ki papírmentes környezetet, vegyetek részt újrafeldolgozási programokban, vezessetek be környezetbarát világítást és vízvezetékrendszert.

  • Működjetek együtt más, hasonló társadalmilag tudatos szervezetekkel.

Fontos megérteni, hogy a társadalmi tudatosság nem marketing kísérlet vagy egyszeri kísérlet. Komolyan kell vállalni a társadalmi felelősséget, és folyamatos erőfeszítéseket tenni a jó ügy érdekében, segíteni a közösséget.

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek