Egyéb kategória

7 forró póz a hűvösebb éjszakákra

Visszavonhatatlanul ősz van, érezzük ezt a hideg reggeleken, a nap napközben sem melegít már olyan erősen, mint néhány héttel, hónappal ezelőtt. És persze az éjszakák is hidegebbek, az összebújások pedig forróbbak. Különösen ezekben a pózokban.

vous - 2018.10.29.
7 forró póz a hűvösebb éjszakákra

Akár régóta vagyunk együtt a partnerünkkel, akár még csak néhány hete, abban egyetértünk, hogy az összebújás különösen jólesik, amikor odakint olyan hidegre fordul az idő, és már a szél sem kellemes. Az őszi és a téli időszakban lesznek igazán forróak az ölelések, szinte perzsel a másik érintése, az ölelésben szinte eggyéolvadunk a puha takarók és párnák között. Persze ilyenkor sokan szeretjük felhúzni a vastag, meleg zokninkat és egy kényelmes pizsamát, amiben kényelmesen végignézünk egy filmet, vagy olvassuk az aktuális regényünket, de ne feledkezzünk el az intimitás fontosságáról sem, és lássuk be, a vastag zokni nem (mindig) szexi.

Egy szó mint száz, szeretkezés közben is érdemes olyan pózt kipróbálni, amelyek közelebb visznek bennünket a partnerünkhöz, amelyek közben megölelhetjük egymást, hogy a testünkkel melegítsük a másikat a hideg éjszakákon. A Bustle magazin összegyűjtött néhány ilyen pózt, amit kifejezetten a hideg napokra ajánlanak. Ezek azok!

  • Lótuszülés, a nő lábai átölelik a férfit
  • Misszionárius, egymás szemébe nézve

Nézzétek meg a többi pózt is!

Forrás:
Pixabay
Címkék: #szex #szexpóz #tippek
Ajánlott cikkek