Egyéb kategória

Meghan Markle nyakláncának rejtett üzenete van

Meghan Markle és Harry herceg ausztráliai utazásuk végéhez közelednek, de a hercegné öltözéke, ahogyan azt már tőle megszokhattuk, még mindig tartogat izgalmas részleteket. Meghan Markle nyaklánca ugyanis titkos utalásokat tartalmaz.

vous - 2018.10.30.
Meghan Markle nyakláncának rejtett üzenete van

A hercegné szereti a különleges, egyedi ékszereket, melyekből ausztráliai útja során igazán nem volt hiánya. Többek között egy kis rajongója által készített, tésztanyakláncot is felvett, ezúttal pedig egy hivatalos vacsorára az új-zélandi népművészet elemeit tartalmazó nyakláncot viselt.

Objektum doboz

A gyémántból készült, spirálos medált ezüst láncon viselte, a tetoválás-ékszer névre keresztelt darabot az új-zélandi születésű Jessica McCormack tervezte. A függőt a tradicionális, törzsi Maori tetoválások ihlették, melyekben minden mintának különleges jelentése van. Szép és kifinomult gesztus ez Meghan Markle-től, mellyel házigazdái előtt tiszteleg, rajnogói nem is győzték dicsérni a jelentőségteli választás miatt. A hercegné ezzel felhívja a figyelmet a helyi kultúrák és a hagyomány megőrzésének fontosságára. 

Ajánlott cikkek