Egyéb kategória

Így használjátok fel a sokoldalú teafaolajat

A teafaolaj egy sokoldalú, titkos fegyver lehet a házi patikátokban, ugyanis antibakteriális, gombaellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Itt van minden, amit tudnotok kell, hogy ezt a csoda olajat a lehető legteljesebb mértékben használhassátok.

vous - 2018.11.03.
Így használjátok fel a sokoldalú teafaolajat

A Mind Bodygreen szerzője összegyűjtötte nektek, mire is érdemes használnotok a teafaolajat.

  • Megfázásra

A természet egyik legkiválóbb antibiotikumát, a teafaolajat leginkább a baktériumölő képességeiről ismerhetitek. Cseppentsetek egy-két csepp olajat egy meleg nedves törölközőre, és lélegezzétek be. Ez segít kezelni az enyhe megfázásokat, köhögéseket és fogfájásokat.

  • Korpa ellen

Ma már sok sampon tartalmaz teafaolajat, ami kiváló a korpa ellen, de elkészíthetitek a saját hajápoló szereteket is. Keverjetek össze 1 evőkanál szódabikarbónát, 1 csésze vizet és 5 vagy 6 csepp teafaolajat.

  • Pattanások ellen

Keverjetek egy kis teafaolajat argánolajba, vagy jojobaolajba a pattanások ellen.

  • Körömfertőzés kezelésére

Szintén használjatok a teafaolajhoz valamilyen hordozó olajat (argánolaj, jojoba, kókuszolaj, stb.)

  • Takarításhoz

Keverjetek össze 4-5 csepp teafaolajat 2 pohár vízzel egy szórófejes palackban. Használjátok a háztartási felületek, például a munkalapok és a padlók tisztításához.

  • Fertőtlenítésre

A fentihez hasonló permetet készítsetek, csak duplázzátok meg az adagot. Használjátok a fürdőszoba, mosdó, vagy akár a cipők talpának fertőtlenítéséhez.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek