Egyéb kategória

Idézzétek fel gyerekkorotok kedvenc parti játékait!

Itt a partik időszaka, és ha bulit szerveztek feldobhatjátok az estét retro parti játékokkal. Ezek viccesek, gyerekek és felnőttek számára egyaránt élvezhetőek, és nem utolsósorban műanyagmentesek és környezetbarátok.

vous - 2018.11.03.
Idézzétek fel gyerekkorotok kedvenc parti játékait!

Az Eco-Age olyan környezetbarát bulis játékötleteket gyűjtött össze, amikhez csupa természetes kellékre és egy kis kreativitásra van csak szükségetek.

Fánkevő verseny

Fánksütésre fel! Készítsetek házilag kisebb vagy nagyobb fánkokat, amiket a délutáni, esti partin fellógattok, és máris előkészítettétek a fánkevő versenyt. A játékszabály egyszerű, a játékosok nem érhetnek hozzá kézzel a fánkokhoz, és nem szabad, hogy a fánkok leessenek a földre.

Almahorgászat

Csak egy nagy vödör vízre és néhány szép piros almára lesz szükségetek hozzá. Próbáljátok meg hátrakötött kézzel, esetleg nehezítésként bekötött szemmel kihorgászni az almákat a vízből úgy, hogy csak a szátokat használhatjátok a horgászathoz.

Székfoglaló

Biztosan emlékeztek még a gyerekkori szülinapok kedvenc játékára, a székfoglalóra. A gyerekekkel most újrajátszhatjátok, és felnőttként is kipróbálhatjátok. Csak helyezettek el eggyel kevesebb széket egy körben, mint ahányan játszotok. A zenefelelős indítsa el a zenét, induljatok el a székek körül körbe-körbe, majd amikor a zene elhallgat, foglaljatok el minél előbb egy szabad széket. Akinek nem jutott szék, az kiesik. Minden körben csökkentsétek eggyel a székek számát.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek