Egyéb kategória

Károly herceg aggódik születendő unokája sorsa miatt

Károly herceg izgatottan várja negyedik unokája, Meghan Markle és Harry herceg gyermekének születését, ugyanakkor öröme nem teljesen felhőtlen.

vous - 2018.11.07.
Károly herceg aggódik születendő unokája sorsa miatt

Károly herceg, aki elkötelezett környezetvédő, Ghánában tett látogatás alatt beszélt a környezetszennyezéssel kapcsolatos aggodalmairól, melyek a következő generációk életére még nagyobb hatással lesznek.

„Nemsokára megszületik az újabb unokám. Gondolom, Önök közül is sokaknak vannak unokáik, vagy lesznek hamarosan. Őrületnek tartom, hogy egy teljesen elszennyezett, tönkretett és lerombolt világot hagyományozunk rájuk. Minden unoka sokkal jobb jövőt érdemel ennél”.

Károly herceg, aki ebben a hónapban ünnepli 70. születésnapját, beszédében a műanyagszennyezésre fókuszált, és felhívta a figyelmet arra, hogy innovatív módszerekre van szükség a hulladékcsökkentéshez.

Objektum doboz

„Ígéretes kezdetnek lehetünk tanúi azzal, hogy téma lett az óceáni műanyagszennyezés. De itt nem állhatunk meg, mert minden évben hihetetlen mennyiségű plasztik landol a vizekben. Nem engedhetjük, nem szabad engednünk, hogy ez a helyzet folytatódjon.”

Ajánlott cikkek