Királyi család

Meghan Markle megmutatta babapocakját

Meghan Markle és Harry herceg kézenfogva jelentek meg vasárnap este a Westminster apátságban, a Fegyverletétel emlékére rendezett ünnepségen.

A hercegi pár egymáshoz öltözve, sötétkékben érkezett az első világháború lezárásának emlékére rendezett ceremóniára, ahol csatlakoztak a királyi család többi tagjához. Erzsébet királyné mellett Károly herceg és Kamilla, valamint Vilmos és Katalin is részt vett az eseményen.

Objektum doboz

Az alkalomra a 37 éves Meghan hercegné, aki első gyermekét várja, és aki nemcsak esztétikai szempontból választja tudatosan a ruháit, ezúttal a sötétkék öltözékhez fekete kalapot viselt. A ruha peplumja és övmegoldása kiemelte növekvő babapocakját. Harry herceg egyszerű nyakkendőt és öltönyt viselt. Minden jelenlévő piros, pipacskitűzőt viselt, mely az I. világháború veteránjaira való emlékezés szimbóluma. Meghan Markle életében először vett részt ezen a megemlékezésen. A hercegi párt, akik nemrég tértek vissza ausztráliai útjukról, július óta először láthatjuk újra Katalin és Vilmos herceg társaságában.